Om oss

Jag heter Linnéa och tillsammans med min mor Agneta äger jag Florall. Jag utbildade mig till florist, världens vackraste yrke, under min gymnasietid. Världen som öppnade sig för mig inom detta hantverk var fantastisk. Allt en kunde skapa med det vackra materialet blommor tog andan ur mig.
Jag hade min älskade mor vid min sida under utbildningen. Hennes livslånga kärlek till blommor har smittat av sig på mig och tillsammans upptäckte vi hur underbart floristyrket faktiskt är. Efter studenten jobbade jag av och till i olika blomsterbutiker. Dock fanns drömmen om att ha något eget alltid där. Att få förverkliga mina visioner och arbeta på det sätt jag själv vill var något som kändes både lockande och skrämmande. Jag var på väg några gånger men backade ur, rädd att det inte skulle bära sig och bävande för allt jobb jag skulle behöva lägga ner. Så bestämde sig min mor för att också utbilda sig till florist. Därmed kom målet närmare med en egen butik, då jag fick någon att dela det hela med.

Chansen kom tidigare än vad vi båda trott! En lämplig lokal blev ledig och med buller och bång skapades Florall. Vi älskar vår lilla butik och vill gärna dela med oss av lugnet, skönheten och vårt underbara hantverk till er alla.

Så välkommen in till oss, välkommen till Florall